zaterdag 17 februari
show

Enfants Terribles | reprise

Rode zaal duur: 100 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Enfants Terribles | Ashton Brothers | reprise

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, vreemdste trucs en meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Na de door pers en publiek bejubelde wereldpremière van ‘Enfants Terribles’ is de tour van de Ashton Brothers verlengd tot juni 2018.

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Welkom bij ‘ENFANTS TERRIBLES’!deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 29.00
2e rang  € 24.00
3e rang  € 19.00
MTK 10% korting prijs  € 26.10
CJP  € 21.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.