zaterdag 24 februari
familie

Woef Side Story | 8 t/m 100 jaar

Rode zaal duur: 140 minuten (+ 20 minuten pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
‘Woef Side Story’ is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en hondentranen. Romeo en Julia op z’n hondjes.

Theater Rotterdam / Pieter Kramer | Woef Side Story | 8 t/m 100 jaar

De Ro familiehit is terug!

Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ brengt regisseur Pieter Kramer de veelgeprezen ‘Woef Side Story’ terug in de theaters: een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Getypeerd door de Volkskrant als "vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch.” (4 sterren).

Woef mee op zondag 25 februari om 13:30 uur!
Kinders, ouders, opa’s en oma’s krijgen les van een acteur uit de voorstelling en leren samen om een lied uit Woef Side Story te blaffen. Woef! Woef! Je leest het goed. In 20 minuten staat er een heus hondenkoor in het theater die de sterren van de hemel kan blaffen.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘Woef Side Story’ speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar, maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Er wordt nogal wat afgegromd in ‘Woef Side Story’: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren.

Het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ brengt regisseur Pieter Kramer de veelgeprezen ‘Woef Side Story’ terug in de theaters. De musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol. Ook won het toen de Z@PP Theaterprijs als beste jeugdvoorstelling van het seizoen en de Zilveren Krekel voor Meest Indrukwekkende Productie. “Betoverend” noemde de Jeugdtheaterjury ‘Woef Side Story’. “De voorstelling is precies wat ze beloofd te zijn: een groot feest voor jong en oud.”

Pieter Kramer en Theater Rotterdam
Pieter Kramer is één van de makers van Theater Rotterdam, het nieuwe stadstheater van Rotterdam, ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Theater Rotterdam werkt met een ensemble van makers, spelers, regisseurs en choreografen en leidt de nieuwste generatie theatermakers op. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, interdisciplinair theater dat het verschil, de diversiteit en de veelvormigheid toont.

Tekst Don Duyns en Arjan Ederveen  | Liedteksten Alex Klaassen  | Regie Pieter Kramer | Regieassistent Esther Habbema | Choreograaf Daan Wijnands | Arrangementen Fons Merkies | Muzikale leiding Boudewijn Ruigrok | Decor Niek Kortekaas  | Kostuums Sabine Snijders | Poppen Erik Bosman, Tamar Stalenhoef | Ontwerper kap & grime Cynthia van der Linden
| Met Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren, Roel Dirven, Laus Steenbeeke, Charlene Sancho, Danny Westerweel en Daisy Hagendoorn  | Productie Theater Rotterdam

 deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 22.50
2e rang  € 17.50
3e rang  € 12.50
kindprijs 1e rang  € 17.50
kindprijs 2e rang  € 15.00
kindprijs 3e rang  € 12.50
MTK 10% korting prijs  € 20.25
CJP  € 17.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.