dinsdag 27 februari
show

Machine de Cirque | première

Rode zaal duur: nog niet bekend ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

Machine de Cirque | Machine de Cirque | première

Machine de Cirque bestaat uit vijf Canadese acrobaten. Na een verwoestende Apocalyps moeten ze de wereld opnieuw opbouwen. Ze diepen uit de puinhopen. Steigerbuizen fungeren als Chinese palen en een stuk hout wordt omgedoopt tot Koreaanse plank (wip). Maar hoe neem je een douche zonder jezelf bloot te geven? Het leven wordt opnieuw uitgevonden, en en passant ook het circus.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Wat te doen in een wereld zonder televisie, auto's of computers? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld, kort na een verwoestende Apocalyps. Er zit niets anders op, ze moeten helemaal opnieuw beginnen. Ze moeten alles, ook hun fysieke skills, weer opbouwen en – hoop doet leven – uitvinden of er misschien nog andere overlevenden zijn. Misschien wel vrouwen!

De mannen van Machine de Cirque zijn druk in de weer op een bouwsteiger. Daar komt het oorspronkelijke beroep van de regisseur en oprichter van de Canadese groep mooi bij van pas: Vincent Dubé was van huis uit ingenieur. Er worden allerlei constructies in elkaar geknutseld, wat leidt tot veel acrobatiek, manipulatie en jongleren met wat de mannen zoal uit de puinhopen opdiepen. Zo blijken steigerbuizen uitstekend te fungeren als Chinese paal. Tussen de puinhopen ligt ook een fiets die op alle mogelijke manieren wordt bereden en een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is al gauw gevonden.

Tja, en na al die intensieve arbeid willen de heren natuurlijk even baden, maar hoe doe je dat, als je je niet helemaal bloot wilt geven? In ‘Machine de Cirque’ wordt het hele leven opnieuw uitgevonden, en en passant ook het circus.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 20.00
2e rang  € 15.00
3e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 18.00
CJP  € 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.