woensdag 28 februari
familie

Buurman & Buurman | 3 t/m 6 jaar

Rode zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

A JE TO! | Buurman & Buurman | 3 t/m 6 jaar

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman, maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de vierde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling 'A JE TO!'.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

 

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de vierde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de nijntje musicals en ‘Hoe overleef ik...’) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (‘Jungleboek’, ‘Pippi zet de boel op stelten!’) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de voorstelling ‘A JE TO!’.

 

Script: Jelle Kuiper | Liedteksten: Ivo de Wijs | Muziek: Erik de Reus | Regie: Bruun Kuijt | Decor: Ascon de Nijs | Met: Iwan Dam en Casper Gimbrère | Producent: Jelle Kuiper Producties i.s.m. Senf Theaterpartners.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 18.00
2e rang  € 15.00
3e rang  € 12.00
kindprijs 1e rang  € 15.00
kindprijs 2e rang  € 12.50
kindprijs 3e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 16.20
CJP  € 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.