Data en kaarten

Vlam

Johan Goossens

Cabaret
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
“Anderhalf uur ijzersterk cabaret”, vatte NRC Handelsblad samen (4 sterren). Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte.

Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kon. Hij vindt het ook belangrijk: “Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik proberen te doorbreken.”

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

Adviesleeftijd: 16 +
  “Goossens heeft geen voorstelling over seks gemaakt, of over homoseksualiteit. Vlam gaat over schaamte. En over hoe onterecht die is.”
Het Parool
  “'Vlam' is een mooie mengeling van intieme verhalen, fijngevoelige liedjes en intelligente grappen.”
Trouw
  “Een mooie mengeling van schaamteloosheid, warmte en ironie.”
Theaterkrant.nl


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief