zaterdag 23 september
dans

ROCCO

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
ICKFEST
Om 18:15 uur kunt u een inleiding voor deze voorstelling bijwonen. Reserveren is niet nodig.

ROCCO | ICKFEST

In ‘ROCCO’ worden dansers boksers en boksers worden dansers. In een boksring dagen ze elkaar uit met rake stoten, snel voetenwerk en virtuoze tactieken. Winnaar van de VSCD Zwaan voor 'Meest Indrukwekkende Dansproductie' 2012.

De dansers vertegenwoordigen broederliefde in al zijn facetten: het goede en het kwade, de duivel en de engel, het androgyne en het incestueuze, Kaïn en Abel, Romulus en Remus, Laurel en Hardy. Geïnspireerd op de film van Luchino Visconti: ‘Rocco e i suoi fratelli’, worden fysieke en psychologische extremen blootgelegd.

ICKFEST
Sinds 2017 is ICK huisgezelschap van Theater De Meervaart. Dat verdient een feest. Het jaarlijks terugkerende ICKFEST in De Meervaart biedt een rijk gevuld buffet aan voorstellingen, workshops, en presentaties. Van Amsterdam tot Marseille presenteert deze blik in ICK zowel uitwisselingen binnen Nieuw-West als met het Franse gezelschap Ballet National de Marseille.

Zaterdag ziet u de dansers van ICK en Ballet National de Marseille aan het werk in TWO - BOLÉRO en ROCCO. Op zondag presenteert ICK nieuw choreografietalent uit Amsterdam en Marseille met de première van GLITTERGODS/STIGMA van choreograaf Jesus de Vega en de voorstelling SLAVE van de Franse choreograaf David Llari.

Wees welkom in De Meervaart, thuisbasis en kloppend festivalhart van het ICKFEST waar u tussen de activiteiten door kan napraten met bezoekers, dansers en medewerkers. Bezoek de fototentoonstelling van Alwin Poiana, ontdek de interactieve installatie Nightwalking II, verdwijn in de filmbooth van Cinedans en beweeg mee tijdens clubICK, de afterparty. Kijk, beleef, ruik, voel, denk, ontmoet en dans.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 20.00
2e rang  € 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.