Data en kaarten

Jim Bakkum, Kees Boot e.a.

All Stars

Musical
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Na het overweldigende succes van musical ‘De Marathon’ brengen dezelfde makers nu ‘All Stars’ naar het theater. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot.

‘All Stars’ is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.
  “Een kleurrijke, spetterende voorstelling. De scènes zijn een visueel feestje en de choreografieën van Daan Wijnands, voetbal tot dansvorm verheven, zijn meesterlijk.”
NRC
  “Of je van de stijl houdt. is een smaakkwestie. maar het is superknap dat van het doorgaans vrouwelijke genre musical een echt mannending is gemaakt. Het is energiek. met stevige voetbalachtige dans. en het speelplezier spat van het podium af. Je kunt bijna niet anders dan vrolijk opgehitst de zaal uit komen.”
Trouw
  “Mooie muziek, mooi doorlopend verhaal, leuke en krachtige choreo's die helemaal tot zijn recht komen (uitgevoerd op een echte voetbal wijze). Vriendschap staat centraal. En wanneer deze vriendschap nog meer voelbaar wordt, de teamleden echt op elkaar raken ingespeeld zou het team van All Stars zomaar een 5-0 kunnen scoren.”
Musicalweb
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief