zondag 08 april
familie

Eet je bord leeg | 4 t/m 7 jaar

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Kom voorafgaand aan de voorstelling een gratis pannenkoek halen bij onze pannenkoekenkraam in de foyer!

De Toneelmakerij | Eet je bord leeg | 4 t/m 7 jaar

Bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen. Jips ouders zijn ten einde raad: van het geschreeuw en gekrijs en borden dampende derrie, vliegend door de lucht. Jip staat op zijn beurt gehakt van zijn ouders te maken. Een heerlijk hapje!

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

De ene dag houdt Jip veel van worteltjes, de volgende dag zijn worteltjes het goorste wat er bestaat. Soms alleen maar aardappels, dan weer alleen maar rijst. En - ieuw - wat zijn die groene dingetjes in de saus? De ouders van Jip zijn ten einde raad: van het geschreeuw, gekrijs en getier en zelfs borden dampende derrie, vliegend door de lucht.

’s Avonds heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, een pittig pompoentje, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, die, als ze niet heel snel normaal gaan doen, in de gehaktmolen belanden. Daar kan je vast hele lekkere hamburgers van bakken, of balletjes voor in de soep. Moet je eens opletten hoe er dan zal worden gesmuld…

‘Eet je bord’ leeg is een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen. Een heerlijk hapje voor fijnproevers vanaf 4 jaar.

Concept en regie: Paul Knieriem | Acteurs: Denise Aznam, Anil Jagdewsing e.a.
 deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.00
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.