vrijdag 20 april
muziek

Shirma Rouse

Rode zaal duur: 100 min (exclusief 20 min pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Inclusief afterparty met DJ Shug La Sheedah.

Aretha Franklin ‘The Queen of Soul’ Celebration Tour | Shirma Rouse

Op 25 maart 2017 werd Aretha Franklin 75 jaar: een mooie gelegenheid om de muzikale theatervoorstelling ’Aretha! The Queen of Soul’ weer op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren. Onder begeleiding van een achtmans-formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Op 25 maart 2017 wordt Aretha Franklin 75 jaar: een mooi moment om de theatervoorstelling ’Aretha! The Queen of Soul’ (oorspronkelijk uit 2012) weer op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren.

Onder begeleiding van een achtmans-formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten. Tussendoor bieden ze een uniek kijkje in het leven van Aretha, de vrouw, de moeder en het mens achter die soulstem.

Shirma zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, Ladies of Soul, het Metropole Orkest en vele anderen. Met haar overtuigende deelname aan The Voice of Holland wist zij de harten van het grote publiek te veroveren.
 deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 25.00
2e rang  € 20.00
3e rang  € 15.00
MTK 10% korting prijs  € 22.50
CJP  € 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.