zondag 29 april
familie

FOEI | 5 t/m 8 jaar

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Foute voorstelling voor slechte kinderen.

BonteHond | FOEI | 5 t/m 8 jaar

Twee jongens kunnen zich niet inhouden. Daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. Niet snoepen uit de koektrommel en niet uit bed kruipen om even met de iPad te spelen. Zo snel mogelijk willen ze nette, voorbeeldige mensen worden, want slecht zijn is toch het laatste wat je wilt?

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo saai? En waarom mag ik niet in mijn neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor mijn vinger? Kortom, waarom is slecht leuk en goed saai?

In FOEI kunnen twee jongens zich niet inhouden. Wel als ze samen zijn maar nooit alleen. Daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. Niet denken aan roze olifantjes, niet spugen op de grond, niet snoepen uit de koektrommel, niet stiekem naar je buurmeisje gluren en niet uit bed kruipen om even met de iPad te spelen. Zo snel mogelijk willen ze nette, voorbeeldige mensen worden. Om daarna anderen te leren net zo goed te worden als zij. Want slecht zijn is toch het laatste wat je wilt?

FOEI is een wedstrijd in zelfbeheersing waarin alle mogelijke verleidingen als draken bestreden worden.

Concept & idee: Raaijmakers en Geerlings | Regie: René Geerlings | Spel: Job Raaijmakers & Maurits van den Berg | Muziek: Wim Conradi.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.00
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.