donderdag 01 maart
familie

De Familie van Nielie barst van liefde! | 6 t/m 100 jaar

Rode zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

Theatergroep Kwatta | De Familie van Nielie barst van liefde! | 6 t/m 100 jaar

‘De Familie van Nielie’ is een familieavontuur bomvol liedjes, poppen en live muziek. De familie is splinternieuw en wordt almaar groter. Werkelijk alles is mogelijk: ze bouwen een droomhuis waar van alles uit de kast komt, je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Maar wat als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt en er tussen al dat nieuwe iets ouds en verdrietigs oppiept?

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken. Kortom: de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt.

Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken, waar er plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en is het carnaval!

In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

‘De Familie van Nielie’ is het eerste deel van een spannend familieavontuur dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen. Bomvol liedjes, live muziek en poppen wordt een wereld met bouwstenen opgebouwd.

Tekst en regie: Josee Hussaarts | Dramaturgie: Cecile Brommer | Componist: Rogier Bosman | Spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux en Lena Stallinga | Musici: NJO | Decor & kostuums: Barbara Kroon | Poppen: Siem van Leeuwen.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 18.00
2e rang  € 15.00
3e rang  € 12.00
kindprijs 1e rang  € 15.00
kindprijs 2e rang  € 12.50
kindprijs 3e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 16.20
CJP  € 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.