vrijdag 02 maart
familie

nijntje op de fiets | 2 t/m 4 jaar

Rode zaal duur: 30 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
PRENTENBOEKJESFESTIVAL

Prentenboekjesfestival | nijntje op de fiets | 2 t/m 4 jaar

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen, gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes en gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna een verrassende rol spelen.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes komen langs! Gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verassende manier een rol spelen.

Fietsen is het liefste wat ze doet
over de heuvels, door het bos
met de fiets kan ze overal naartoe
ja, nijntje wordt nooit moe
dan fietst ze langs de vijver
de vijver is heel groot
er zwemmen witte eenden in
die brengt ze dan wat brood

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.

'nijntje op de fiets' is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verassende manier een rol spelen.

MARIANNE VAN HOUTEN
Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium, richting zang. Toen wist
Zij al dat theater voor haar onlosmakelijk verbonden is met zang. Zodoende volgde ze verschillende workshops waaronder clowning, improvisatie en kleinkunst. Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende jeugdtheaterproducties. De afgelopen jaren specialiseerde ze zich in het lesgeven en theater maken voor de allerkleinsten. Daarnaast werkt ze voor Diva Dichtbij. Ze zingt dan voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan, bijvoorbeeld in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Spel en muziek: Marianne van Houten | Regie: Hans Thissen | Decor: Kors de Waard | Producent: Klein Amsterdam Producties.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.