vrijdag 02 maart
familie

Het Muizenhuis | 2 t/m 4 jaar

Blauwe zaal duur: 45 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
PRENTENBOEKJESFESTIVAL

Prentenboekjesfestival | Het Muizenhuis | 2 t/m 4 jaar

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPER-nieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPER-verlegen en REUZE-braaf. Ze zijn allerbeste vrienden en delen alles samen. Op basis van de boeken van Karina Schaapman maakte theatermaakster Mariska Simon een muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling, waarin het Muizenhuis tot leven komt.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis' en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater' die zijn bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

‘Het Muizenhuis’ is onderdeel van het Prentenboekjesfestival ‘Feest in de stad’.

Mariska Simon
In 1999 studeerde Mariska af aan de interfaculteit Beeld & Geluid (Koninklijke Academie en conservatorium) in Den Haag. Ze werkte samen met Paul Koek, Johan Simons, Dick Hauser en vele anderen. Na een weg van muziektheater, elektronische rockopera en singer-songwriter maakt ze sinds 2008 voornamelijk jeugdtheater en muziek gebaseerd op kinderboeken. Van Knofje, Ezel en Beer, Pim en Pom en Tom Poes tot een 60-jarige nijntje.

Spel, liedjes en projectie: Mariska Simon | Arrangementen en techniek: Bas Schneider | Regie: Ferdi Jansen | Decor: in samenwerking met Studio Schaapman | Het Muizenhuis © Karina Schaapman.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.