vrijdag 16 maart
dans

If You Could See Me Now

Blauwe zaal duur: 55 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Zintuigen worden op scherp gezet en uitgedaagd.

Arno Schuitemaker | If You Could See Me Now

In If You Could See Me Now worden je ogen, oren en emoties niet alleen op scherp gezet maar ook uitgedaagd en in verwarring gebracht. Het is een ervaring waarin steeds opnieuw niets lijkt op het voorgaande. Laverend tussen een vloedgolf aan beweging en verstilling en tussen vervreemding en extase, word je dieper en dieper in de voorstelling meegenomen. If You Could See Me Now is een totaalbelevenis die wonderlijk ontwricht en bevrijdt.

Voorgesprek
Voorafgaand aan het optreden geeft Evelien van de Sanden een inleiding op 'If You Could See Me Now', waarin ze in gaat op het huidige danslandschap en de manier waarop Arno Schuitemaker zijn voorstellingen creëert.

Evelien behaalde haar Master of Arts, specialisatie dans, aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien is ze freelance werkzaam als creatief producent voor verschillende festivals en gezelschappen, schrijft ze recensies en blogs en verzorgt ze inleidingen.

Bezoek de inleiding, zet je zintuigen op scherp en stap voorbereid de voorstelling in! Reserveren is niet nodig. Aanvang 19:45 uur.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Concept/choreografie: Arno Schuitemaker | Dramaturgie: Guy Cools | Muziekcompositie: Wim Selles | Lichtontwerp: Vinny Jones | Productie: SHARP/ArnoSchuitemaker | Coproductiepartners: HELLERAU - Europäische Zentrum der Künste (Dresden, Duitsland), O Espaço Do Tempo - Associação Cultura (Montemor-o-Novo, Portugal), KLAP Maison pour la danse (Marseille, Frankrijk).deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 17.50
2e rang  € 12.50
MTK 10% korting prijs  € 15.75
CJP  € 13.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.