donderdag 22 maart
cabaret

Verplicht Spelen

Blauwe zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Verplicht Spelen | Herman in een bakje Geitenkwark

Het podium wordt gevuld met de eigenzinnige humor, samenzang en bedenksels van vier jongens en, als belangrijkste van alles, met uw fantasie. U hoeft niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs of een speeltuin na de Apocalyps. ’Verplicht Spelen’, voor iedereen die het vergeten is.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

U wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die uw leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met uw fantasie.

Want wat wil u nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van uw stoel? Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoeft u niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.

Script, liedteksten en muziek: Herman in een bakje Geitenkwark | Regie: Kees Prins | Decor en lichtontwerp: Max Dekker | Met: Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 16.00
2e rang  € 11.00
MTK 10% korting prijs  € 14.40
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.