zaterdag 31 maart
muziek

Kaseko in Concert “Drie”

Rode zaal duur: nog niet bekend ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Kaseko in Concert “Drie” | Twenty8 Productions

‘Kaseko in Concert’ is een mooie, jaarlijkse terugkerende traditie. Prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst – denk aan zangers als Ed Rust, Brian Martens en Nato Grootfaam – spelen nummers uit de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van de jaren ’50 tot ’80, begeleid door een 16-mans band. Ook tijdens deze derde editie, gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam, is stilzitten uitgesloten.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 

In november 2015 speelde de eerste versie Kaseko in Concert met veel succes in 7 Nederlandse theaters. Een gedenkwaardige start voor een, zo niet, nog gedenkwaardiger concert. In maart/april 2017 kon een vervolg op deze succesvolle formule niet uitblijven. Nog tijdens deze laatste tournee is besloten een derde reeks concerten te geven in het voorjaar van 2018.

 

Kaseko in Concert “Drie”, uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980.
Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers zoals Edje Rust, Bryan Muntslag, Aidah Amatstam, Brian Martens en Nato Grootfaam wordt dit weer een avond om u bij thuis te voelen.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance zullen geven.

Kaseko in Concert is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen.

 

 deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 27.50
2e rang  € 22.50
3e rang  € 17.50
MTK 10% korting prijs  € 24.75
CJP  € 20.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.