zaterdag 03 februari
cabaret

Rayen Panday & Murth Mossel

Blauwe zaal duur: 90 min. ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Rayen Panday & Murth Mossel | Dubbelprogramma

We mogen smullen van een dubbelprogramma van Rayen Panday en Murth Mossel. Rayen vindt zichzelf absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft dingen zoals ze zijn, maar dan wel op fenomenale wijze: persoonlijk, actueel en muzikaal. En Murth is helemaal opgeladen. Hij presenteert zijn splinternieuwe, ontwapenende voorstelling met trots en power.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Rayen Panday | Fenomeen
Fe·no·meen (het; o; meervoud: fenomenen)
Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij brak in 2016 definitief door met de voorstelling “Niet Verder Vertellen”. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland is het zover: Rayen maakt met ‘Fenomeen’ dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. We komen nu tot de kern.

Murth Mossel | Pauwer!
Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! En hij staat nog steeds met beide benen stevig op de grond, of in zijn geval: op het podium. In zijn splinternieuwe voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld op z’n kop! Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht. Krachtig met trots: ‘Pauwer’!

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 19.00
2e rang  € 14.00
MTK 10% korting prijs  € 17.10
CJP  € 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.