vrijdag 17 november
muziek

Justin Kauflin Trio

Blauwe zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

| Justin Kauflin Trio

Pianovirtuoos Justin Kauflin is één van Quincy Jones’ grote ontdekkingen. Zoals Jones het zelf verwoordde: “Ik ben geen groter talent dan Justin Kauflin tegengekomen en ik weet zeker dat dat ook nooit zal gebeuren.”

Vanwege een zeldzame, degeneratieve oogziekte verloor Kauflin op elfjarige leeftijd zijn gezichtsvermogen. Dat weerhield hem er niet van als jazzpianist summa cum laude te slagen aan de William Paterson University in New Jersey. Hij excelleerde bovendien op menig jazzfestival. Al tijdens zijn opleiding speelde Kauflin met de beroemde trompettist Clark Terry (1920-2015). In 2014 verscheen de aangrijpende, prijswinnende documentaire Keep On Keepin’ On, over hun bijzondere relatie.

Kauflin woont in New York, maar treedt als Quincy Jones Artist wereldwijd op: solo en met het Justin Kauflin Trio, waarmee hij op 17 november De Meervaart bespeelt. Momenteel werkt Kauflin aan zijn derde album.

Voorafgaand aan het optreden vertonen we de documentaire Keep On Keepin' On. De filmvertoning is vrij toegankelijk voor bezoekers, start om 18:45 uur en duurt 82 minuten.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 20.00
MTK 10% korting prijs  € 18.00
CJP  € 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.