vrijdag 13 oktober
film

European Outdoor Film Tour 17/18

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
NO SCRIPT. NO ACTORS. NO SPECIAL EFFECTS. THIS IS REAL!

European Outdoor Film Tour 17/18 |

Met een nieuw programma vol met inspirerende outdoor-verhalen, sportieve topprestaties en fascinerende ontmoetingen, brengt de E.O.F.T. het avontuur weer terug op het witte doek. Volg onze coryfeeën op hun persoonlijke weg naar het onbekende en beleef een inspirerende avond met indrukwekkende beelden!

Sinds haar oprichting in 2001 toont de European Outdoor Film Tour zorgvuldig geselecteerde
documentaires uit de bereiken outdoorsport, avontuur & reizen. Verhalen van echte mensen die hun outdoordroom leven en de toeschouwer daaraan onverbloemd laten deelnemen.

Als bedenkers, oprichters en organisatoren van de tour is het onze eis, elk jaar opnieuw de beste films op te sporen en daaruit een exclusief programma te creëren. Een compositie uit 7 films die je in deze form wereldwijd alleen op E.O.F.T. evenementen kunt beleven.

Vanaf 6 oktober op tournee door Europa | meer dan 330 evenementen | 7 films | speelduur: 120 minuten

PROGRAMMA 17/18
THIS IS REAL. Alles is echt. Handgemaakt, ruw en eerlijk. In de biowinkel zou je het hebben over eersteklas kwaliteit – een waarmerk dat de E.O.F.T. als richtlijn heeft opgezet en jaar na jaar nakomt. Sinds 17 jaar!

In ettelijke honderd films, hebben we mogen zien hoe atleten, zotte alternatievelingen, ongelijke stellen of gewoon avonturiers volledig mislukten of hemelhoog juichten. We hebben hen mogen begeleiden naar de meest afgelegen hoeken van de aarde en hebben (on)mogelijke kanten van de outdoorsport mogen ontdekken.

De verhalen en avonturen verschillen elk jaar maar de echtheid blijft. De mooiste, beste, gekste en hartelijkste films zijn de basis voor het programma van de E.O.F.T. 17/18.

Alle informatie over de films en voorstellingen op WWW.EOFT.EUdeze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 15.00
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.