vrijdag 26 januari
muziek

Theaterweekend: Surinaams Muziekfestijn

Rode zaal duur: 105 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Helaas zijn de kaarten voor de VIPKAART - houders voor deze voorstelling al vergeven. Wel zijn er nog kaarten tegen het reguliere tarief van € 10,00 beschikbaar.

Feestelijke avond, Surinaamse muziek, hapjes, special guest Rayen Panday en afterparty! | Theaterweekend: Surinaams Muziekfestijn

Surinamers houden van een lekker feestje met heerlijk eten, maar vooral van goede muziek!
Tijdens het theaterweekend in De Meervaart krijgt u een bijzonder kijkje in de muziekcollectie van de Surinamers. U bent onderdeel van een heus muziekfestijn waar u kunt genieten van vele optredens die worden verzorgd door muzikanten, cabaretiers en een fantastisch live orkest.

Kom naar het theaterweekend in De Meervaart en begeef u in de wereld van de Surinaamse cultuur en muziek! Deze avond is voor iedereen die van gezelligheid, cultuur, lachen en muziek houdt.

Let's meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!

Voor slechts €10,-* per kaart kunt u naar een voorstelling in een theater bij u in de buurt. Ga zitten en laat u verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

* De jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart zijn zelfs slechts € 5,00.
Exclusief € 1,50 transactiekosten per boeking.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 10.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.