zaterdag 27 januari
theater

Popje, hou je muil (alle schoenen de deur uit)

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Helaas zijn de kaarten voor de VIPKAART - houders voor deze voorstelling al vergeven. Wel zijn er nog kaarten tegen het reguliere tarief van € 10,00 beschikbaar.

Servaes Nelissen en Ilse Warringa | Theaterweekend: Popje, hou je muil

Bij Servaes Nelissen liggen humor en tragiek dicht bij elkaar in een eigenzinnige mengvorm van toneel, cabaret, poppenspel en mime. Samen met actrice, cabaretière en zangeres Ilse Warringa creëerde hij een muzikale komedie vol absurde, herkenbare en burleske scènes. De Volkskrant prees de “even geestige als veelzeggende scènes” en Theaterkrant sloot aan met een vijf sterrenrecensie: “Het resultaat is onweerstaanbaar”. Urgente vrolijkheid in sombere tijden!

Let's eat!
Zaterdag bieden wij vanaf 18:00 uur een maaltijd aan. Iedereen kan voor € 7,50 aanschuiven en genieten van onderstaand menu:

Voorgerecht: Groentesoep
Hoofdgerecht: Stamppot Zuurkool of Andijvie met huisgemaakte gehaktbal of Vega optie
Nagerecht: Advocaat met Slagroom


Catering wordt aangeboden door Hollandsepot.
Let op: max. 150 plekken. Dinertickets kunt u tegelijk met uw theaterkaartje kopen.

Let's meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!

Voor slechts €10,-* per kaart kunt u naar een voorstelling in een theater bij u in de buurt. Ga zitten en laat u verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

* De jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart zijn zelfs slechts € 5,00.
Exclusief € 1,50 transactiekosten per boeking.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Het huwelijk van Ferry en Meta zit in een flinke dip en ook hun Schoenenhuis Fermeta kan een frisse wind gebruiken. Daarom bedenken ze ‘De Knotsgekke Snuffeldagen’, waarbij alle schoenen de deur uit moeten. Opent dit de weg naar een nieuw begin? Een muzikale tragikomedie vol absurde, herkenbare en burleske scènes. Urgente vrolijkheid in sombere tijden!

Bij Servaes Nelissen liggen humor en tragiek dicht bij elkaar in een mengvorm van toneel, cabaret, poppenspel en mime. In Popje, hou je muil (alle schoenen de deur uit) werkt Servaes samen met actrice/comédienne Ilse Warringa.

Concept en spel: Servaes Nelissen en Ilse Warringa | Dramaturgie/eindregie: Marijn van der Jagt | Vormgeving: Servaes Nelissen | Geluidsontwerp: René Rood | Lichtontwerp: Bernd Wouthuysen | Techniek: John Valkering | Grafische vormgeving: Mariola López Mariño | Fotograaf: Monica Ragazzini | Producent: Feikes Huis | Met dank aan: Susie Endenburg, Schoenenzaak C. Tuinder & Zn., Paul van der Laan, Nelissen Decorbouw, Bas Bossinade en Kim van Zeben.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 10.00
 

Terug naar vorige pagina


 
donderdag 10 mei
20:15 uur Rode zaal
Ada/Ava Manual Cinema
Meer informatie muziektheater Bestel kaarten
zaterdag 19 mei
20:30 uur Blauwe zaal
Jeroen van Merwijk Lucky!
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.