zaterdag 27 januari
theater

Theaterweekend: Harrie & Eva

Rode zaal duur: 100 minuten (exclusief 20 minuten pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Helaas zijn de kaarten voor de VIPKAART - houders voor deze voorstelling al vergeven. Wel zijn er nog kaarten tegen het reguliere tarief van € 10,00 beschikbaar.

Theaterweekend: Harrie & Eva | Jon van Eerd e.a.

‘Harrie & Eva’ is een paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd. Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde!

Let's eat!
Zaterdag bieden wij vanaf 18:00 uur een maaltijd aan. Iedereen kan voor € 7,50 aanschuiven en genieten van onderstaand menu:

Voorgerecht: Groentesoep
Hoofdgerecht: Stamppot Zuurkool of Andijvie met huisgemaakte gehaktbal of Vega optie
Nagerecht: Advocaat met Slagroom


Catering wordt aangeboden door Hollandsepot.
Let op: max. 100 plekken. Dinertickets kunt u tegelijk met uw theaterkaartje kopen.

Let's meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!

Voor slechts €10,-* per kaart kunt u naar een voorstelling in een theater bij u in de buurt. Ga zitten en laat u verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

* De jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart zijn zelfs slechts € 5,00.
Exclusief € 1,50 transactiekosten per boeking.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen.

Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. De vijgenbladeren zijn te klein en dat komt Harrie's potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede.

‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen

Met: Met Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson | Oorspronkelijk script: Jon van Eerd | Muziek: Marco Braam | Regie: Caroline Frerichs | Decor: Marjolein Ettema | Lichtontwerp: Uri Rapaport | Producent: Pretpakhuis.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 10.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.