zondag 28 januari
familie

Theaterweekend: Fiep Fiep Vogeltje

Rode zaal duur: 40 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Nationaal Theaterweekend
Helaas zijn de kaarten voor de VIPKAART - houders voor deze voorstelling al vergeven. Wel zijn er nog kaarten tegen het reguliere tarief van € 5,00 beschikbaar.

Theaterweekend: Fiep Fiep Vogeltje | Judith Sleddens / Stichting Twee-ater

‘Fiep Fiep Vogeltje’ is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor de allerkleinsten. Zonder tekst. Met illustraties van Fiep Westendorp. Samen gaan we stoer op pad. Komen van alles tegen. Een avontuur in alle kleuren. Zonder praatjes, muzikaal, door weer en wind en regen. Fiep fiep vogel, ondeugend, rechtdoorzee. Fiep fiep vogel, vlieg jij met ons mee?

Let's meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!

Voor slechts €10,-* per kaart kunt u naar een voorstelling in een theater bij u in de buurt. Ga zitten en laat u verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

* De jeugd- en familievoorstellingen in De Meervaart zijn zelfs slechts € 5,00.
Exclusief € 1,50 transactiekosten per boeking.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 Fiep houdt van vogels. Fiep houdt van tekenen. Slimme vogels, vreemde vogels. Vrijgevochten Fiep. Ze houdt niet van spinazie en ook zo niet van rekenen. Maar vogels zijn het helemaal, op leeftijd of juist piep. Vroege vogels, vrije vogels, het maakt niet uit voor Fiep. Plots blijft er nog maar eentje over. En Fiep raakt in paniek.

Een wereld zonder vogeltjes? Klinkt als een lied zonder muziek. Als de maan zonder de sterren of een kerstboom zonder piek. Fiep fiep vogeltje! Dat gaat dus niet gebeuren. Samen gaan ze stoer op pad. Komen van alles tegen. Een avontuur in alle kleuren. Zonder praatjes, muzikaal, door weer, wind en regen. Fiep fiep vogel, ondeugend, rechtdoorzee. Fiep fiep vogel, vlieg jij met ons mee?

Spel: Milan Boele van Hensbroek | Concept & idee: Judith Sleddens | Regie: Judith Sleddens | Regie advies: Hans Thissen | Producent: Stichting Twee-ater | Met dank aan Fiep Amsterdam BV.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.