dinsdag 01 mei
muziek

Christian McBride Big Band

Rode zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Christian McBride Big Band | Bringin’ It

De iconische bassist Christian McBride doet al jaren wat de titel van zijn Grammy Award-winnende album suggereert: ‘Bringin’ It’. Op dinsdag 1 mei komt hij naar Nederland voor een optreden in Amsterdam, vergezeld door zijn Big Band.

Deze allround entertainer uit Philadelphia leidt van achter zijn contrabas een Big Band vol topmusici. Na meer dan dertig jaar optreden en zes Grammy Awards op zak, is Christian McBride één van de meest gevraagde en gerespecteerde figuren in de muziekindustrie. Zijn energie is tomeloos en zijn liefde voor swing buitengewoon.

Danny Ray, de legendarische podiumpresentator van James Brown, voorziet de door-en-door moderne muziek van een old-school intro. “Ik houd ook van het show aspect, in de persoon van Danny Ray, om er echt een spektakel van te maken terwijl onze vocalist Melissa alle ruimte krijgt.” – Christian McBride

Bigband workshop
Wij hebben Christian McBride gevraagd of hij en zijn bandleden een interactieve workshop voorafgaand aan hun optreden willen geven, en dat doen ze met liefde! We mikken daarbij niet alleen op een bijzonder mooie ervaring, maar hopen ook dat het de deelnemende bigbands naar een hoger niveau tilt. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Christian McBride: bass/ leader | Quincy Phillips: drums | Xavier Davis: piano | Trumpets: Frank Greene, Freddie Hendrix, Brandon Lee, Nabate Isles | Trombones: Steve Davis, Michael Dease, James Burton, Douglas Purviance | Reeds: Steve Wilson (alto), Todd Bashore (alto), Ron Blake (tenor), Dan Pratt (tenor), Carl Maraghi (baritone) | Danny Ray: emcee | Crew: Andre Guess, Cheryl Guess, Eric Dupont | Melissa: vocals, TBC.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 30.00
2e rang  € 25.00
3e rang  € 20.00
MTK 10% korting prijs  € 27.00
CJP  € 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zaterdag 22 september
20:30 uur Blauwe zaal
Dag van de Vrede
Meer informatie muziek Bestel kaarten
vrijdag 19 oktober
20:30 uur Blauwe zaal
De Nazaten
Meer informatie muziek Bestel kaarten
woensdag 24 oktober
20:15 uur Rode zaal
30! Carel Kraayenhof Ensemble
Meer informatie muziek Bestel kaarten
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.