dinsdag 24 juli
show

DE FORMULE 1 SHOW

Rode zaal duur: 90 min (exclusief 20 min pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Ticketverkoop loopt via GUTS. Let op: GUTS ticketing is gekoppeld aan uw persoonlijke mobiele telefoonnummer. Meer informatie zie volledige beschrijving.

DE FORMULE 1 SHOW | Olav Mol & Jack Plooij

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

 

GUTS

GUTS ticketing is gekoppeld aan uw persoonlijke mobiele telefoonnummer. Na registratie ontvangt u een e-mail vanuit GUTS met uitleg. 1 uur na registratie ontvangt u een bericht om uw e-mail te bevestigen. Na aankoop ontvangt u een sms en bevestigingsmail. Uw stoelen worden pas op de dag zelf automatisch toegewezen in het GUTS systeem. Op de dag zelf ontvangt u een QR  code op uw mobiel met vermelding van rij- en stoelnummer die gescand kan worden bij de kaartcontrole. 

GUTS maakt een vuist tegen ticketfraude en woekerprijzen. Via GUTS is het kopen van tickets voor een eerlijke prijs eenvoudig, transparant en superveilig.

 

 deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 27.50
2e rang  € 22.50
3e rang  € 17.50
 

Terug naar vorige pagina


 
woensdag 24 april
20:30 uur   (try-out) Blauwe zaal
Lebbis Het Amsterdam Verhaal
Meer informatie cabaret Laatste kaarten!