" />
woensdag 06 juni
cabaret

Stephen Lynch

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Stephen Lynch | The My Old Heart Tour

De Amerikaanse comedian en singer-songwriter Stephen Lynch komt met zijn 'The My Old Heart Tour’ naar Amsterdam. Lynch beschrijft zichzelf als een "muzikant gevangen in het lichaam van een comedian”. Zijn optredens zijn een hilarische mix van muziek en comedy. Zichzelf begeleidend op gitaar zingt hij de meest bizarre teksten verpakt in een popdeuntje wat zorgt voor verrassende wendingen. Tel daar de interactie met het publiek bij op en Lynch staat garant voor een avond waarbij je aan het einde van de avond pijn in je buik én kaken hebt van het lachen.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Lynch stond met vorige tours o.a. in een uitverkochte Melkweg en De Oosterpoort en was te zien op Lowlands. Hij brak in 2000 internationaal door met zijn eerste Comedy Central presents-special (die tot op de dag van vandaag behoort tot één van de hoogst gewaardeerde specials), speelde wereldwijd op comedyfestivals, had een rol in een Broadway-musical en werd genomineerd voor een Tony Award.

In 2007 tourde hij onder andere met Bob Saget en Louis C.K. met 'Opie and Anthony’s Traveling Virus Comedy Tour’ en in 2008 kwam zijn tweede Comedy Central special uit. Sindsdien tourt hij de wereld over met zijn eigen shows waarbij hij louter voor uitverkochte zalen staat. En nu is het, na vijf jaar wachten, weer tijd om het Nederlandse te publiek te vermaken met zijn gloednieuwe 'The My Old Heart Tour’.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 35.00
 

Terug naar vorige pagina


 
dinsdag 09 oktober
20:15 uur Rode zaal
Jo Koy Break The Mold Tour
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
vrijdag 24 mei
20:30 uur Blauwe zaal
Katinka Polderman Polderman draagt een steentje bij
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.