zondag 13 mei
familie

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Meneer Monster | Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die het in ieder geval niet waren... Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder.

Van de makers van De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Meneer Monster
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te gaan veroveren. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

In een bewerking van: Meneer Monster | Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs) | Eindregie: Henk de Reus | Kostuum en decor: Anneloes van Assem.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.