Data en kaarten

Jon van Eerd

Herrie in de keuken

Musical
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers.

Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical. Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen.
  “Alles is verpakt in de typisch humor van Jon van Eerd: kluchterig, met veel travestie, chaotische verkledingen en over-the-top uitbarstingen.”
Theaterkrant
  “Jon van Eerd blijft met zijn elastieken mimiek en spot-on timing de heer en meester van de klucht.”
De Telegraaf
  “Van Eerd schreef goed bekkende teksten en met name zijn liedjes zitten vernuftig in elkaar met talloze ongeforceerde binnenrijmvondsten”
Trouw


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief