zaterdag 05 mei
special

Studio West & De Meervaart vieren de vrijheid

Meervaart Studio ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Vrijheidsbrunch | Studio West & De Meervaart vieren de vrijheid

Op 5 mei organiseren Studio West & De Meervaart wederom een vrijheidsbrunch om de vrijheid met vrienden uit de buurt te vieren. Onder het genot van heerlijke gerechten, muziek, beeld en spel zullen we ruimte maken voor ontmoeting en gesprek tussen jong en oud. De entree is gratis, aanmelden kan via bovenstaande rode knop. Er is plek voor 50 personen dus wees er snel bij!

Hoe goed is jouw kennis over onze lieve stad “Amsterdam”? In vijf rondes kijken en kletsen we over het verleden, het heden en de toekomst van onze stad. Tijdens de quiz bieden we verschillende hapjes en drankjes aan om de honger en dorst te stillen, waarna onze quizmaster de volgende ronde met vragen zal inleiden. We maken daarnaast ook ruimte om het te hebben over wat vrijheid voor iedereen betekent.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Over Studio West | De Meervaart
Al 13,5 jaar lang worden er in Theater de Meervaart onder de noemer Studio West mooie dingen gecreëerd. Studio West is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Studio West biedt jongeren op een laagdrempelige en toegankelijke manier artistieke coaching aan op het gebied van muziek, dans, theater en media door middel van workshops, productiegroepen en masterclasses die worden gegeven door professionals uit het vakgebied. Ook kunnen jongeren dagelijks terecht in onze ruimtes om aan een eigen project te werken.

www.studiowest.nl

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.