Data en kaarten

De grenzen van de ernst

Kamagurka

Cabaret
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
"Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken”, merkte NRC Handelsblad eerder op. In ‘De grenzen van de ernst’ leidt hij u langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.

“Mensen zeggen altijd: ‘ja, maar er zijn grenzen aan humor’. Ik zeg: ‘nee, er zijn grenzen aan de ernst’.” - Kamagurka
  “Het is een soort superieur absurdisme dat tekenaar Kamagurka eigen is… Rake vondsten, melige woordspelingen en flauwe omkeringen. Een prettig talent voor vervreemding heeft Kamagurka.”
NRC Handelsblad
  “Waar de Vlaamse humorist, tekenaar, kunstenaar en performer Kamagurka (Kama voor de grote schare liefhebbers) opduikt, regeert binnen de kortste keren koning Zotheid met harde hand, bijgestaan door zijn kamerheren Onzin op een Stokkie en Onnavolgbare meligheid. Een dik uur duurt het regiem… Hij kan met woorden dezelfde beelden schetsen als in zijn strips.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief