maandag 04 juni
show

If I Were You

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

If I Were You | Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld

Het duo Jake and Amir geeft op 4 juni 2018 voor het eerst een optreden in Nederland. Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld zijn de makers van de populaire Podcast “If I Were You” en ook bekend van de CollegeHumor-reeks “Jake and Amir”.

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/jakeandamir.

De kaartverkoop voor het concert gaat via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld zullen in De Meervaart op het podium staan met hun podcast “If I Were You”. Deze podcast is sinds de eerste episode in 2013 uitgegroeid tot één van de populairste ter wereld. In verschillende landen bereikten ze de hoogste positie in iTunes, en de afleveringen hebben gemiddeld meer dan een miljoen luisteraars per uitzending. In “If I Were You” beantwoorden Jake and Amir op een grappige manier vragen van luisteraars, of lossen ze hun geheel eigen wijze ingestuurde problemen op. Het zoeken naar de antwoorden of oplossingen ontaardt regelmatig in bizarre gesprekken tussen de twee hosts.


Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld bring their advice podcast "If I Were You" to the stage! Join our hosts as they dispense wisdom on areas of life they are qualified to talk about. Also in areas they are not qualified to talk about.”

Naast podcaststerren zijn Jake and Amir ook bekend van de gelijknamige webserie op het komische internetkanaal CollegeHumor.com. Met meer dan 750 grappige sketches werd het de langstlopende serie voor het kanaal met in totaal meer dan een miljard views. In de sketches spelen Jake and Amir twee kantoorgenoten die allerlei krankzinnige situaties bespreken. In 2016 maakten ze nog een speciale serie getiteld Jake and Amir: Donald Trump, waarin ze commentaar gaven op de Amerikaanse verkiezingen.

Inmiddels hebben Jake en Amir hun eigen podcastimperium HeadGum opgericht, waar ze tientallen podcasts op hosten met in totaal ongeveer 100 miljoen luisterbeurten per maand. Ook tourt het duo al een aantal jaar door binnen- en buitenland met “If I Were You”, en nu zijn ze dus voor het eerst in ons land te zien.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Prijs  € 29.00
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 02 september
20:15 uur Rode zaal
My Dad Wrote A Porno
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
dinsdag 09 oktober
20:15 uur Rode zaal
Jo Koy Break The Mold Tour
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.