zondag 23 september
muziektheater

De Vrouw

Blauwe zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

De Vrouw | Orkater/Lars Doberman

Theatergroep Lars Doberman duikt onder met een tekst speciaal voor hen geschreven door schrijver/acteur Vincent van der Valk. Zijn tekst vormt de boei in een zee van ongemakkelijke veronderstellingen. ‘Wat is eigenlijk een vrouw?’, vraagt hij zich af. Een onderwerp waar Lars Doberman zich alleen maar aan kan branden door het met beide handen vast te grijpen.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Een struikeltocht


Wat is eigenlijk een vrouw? Vroeg Lars Doberman zich af.

De vrouw is in ieder geval iets wat ik niet ben. Dacht Lars.

En zo begon hij te vergelijken.

En toen ging alles mis.

 

Lars Doberman duikt onder met een tekst speciaal voor hem geschreven door schrijver/acteur Vincent van der Valk: de denker, de zoeker. Zijn tekst vormt de boei in een zee van ongemakkelijke veronderstellingen. Gewapend met 1000+ afbeeldingen, 28 symbolische personages, 204 verschillende meningen, 15 elkaar tegensprekende muziekgenres, 4 musicerende acteurs, 1 beeldend kunstenaar, 1 visueel intermezzo, 1 eindregisseur die eigenlijk bij een ander collectief hoort en met 0 vrouwen gaat Lars Doberman op jacht, om via De Vrouw uit te komen bij… bij wat eigenlijk?

 

‘De Vrouw’: een onderwerp waar Lars Doberman zich alleen maar aan kan branden door het met beide handen vast te grijpen.

 

Van en met: Jip van den Dool, Jochem van Laarhoven, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Reinout Scholten van Aschat, Mattias Van de Vijver | Tekst: Vincent van der Valk | Eindregie: Vincent Rietveld.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 16.00
2e rang  € 11.00
MTK 10% korting prijs  € 14.40
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina