donderdag 04 oktober
theater

Allemaal Mensen

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Allemaal Mensen | Toneelgroep Oostpool

“Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is, dat weten we al. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is.” Regisseur Marcus Azzini maakt samen met een grote, diverse groep podiumkunstenaars De Meervaart tot een ontmoetingsplaats. Misschien falen we, misschien wordt het geweldig. Onvergetelijk wordt het zeker.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Hoe nu mens te zijn?

“Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is. We moeten niet op zoek naar de waarheid, maar naar elkaar.” Dat is precies wat regisseur Marcus Azzini met ‘Allemaal Mensen’ gaat doen. Samen met een grote groep podiumkunstenaars vanuit diverse disciplines maakt hij De Meervaart tot een gemeenschapshuis, een ontmoetingsplaats. Wie ben jij, wie ben ik, wat houdt ons bezig en waarin kunnen we elkaar vinden?

‘Allemaal Mensen’ laat zich niet voorspellen, maar beweegt mee met de actualiteit van de dag. Eén ding staat van te voren vast: het gaat over de mens, over u, en mij, en de wereld om ons heen.

Neem twee uur van uw dag en gun het uzelf en anderen om hier bij te zijn, dit avontuur mee te maken. Misschien falen we, misschien wordt het geweldig. Onvergetelijk wordt het zeker.

 

Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool is een groot nationaal theatergezelschap dat al 65 jaar Arnhem als thuisbasis heeft. Toneelgroep Oostpool ziet het theater als plek voor ‘ontmoetingen’ met andere mensen, tijden en denkbeelden. De voorstellingen bieden inzicht, troost of zoeken juist de confrontatie. Maatschappelijk betrokken, artistiek gedurfd en altijd onverwacht. Onder leiding van artistiek directeur Marcus Azzini delen de vier huisregisseurs met de toeschouwer de vraag: Hoe nu mens te zijn?

Concept en regie: Marcus Azzini | Spel: Marcus Azzini, Eva Bartels, Ludwig Bindervoet, Joy Delima, Milou van Duijnhoven, Kendrick Etmon, Valentijn de Hingh, Minne Koole, Gery Mendes, Annica Muller, Rick Paul van Mulligen, Florian Myjer, Casper Nusselder, Tim Olivier Somer e.a. | Vormgevingsadvies: Ruben Wijnstok.

Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 25.00
2e rang  € 20.00
3e rang  € 15.00
MTK 10% korting prijs  € 22.50
CJP  € 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 23 september
16:00 uur Blauwe zaal
De Vrouw Orkater/Lars Doberman
Meer informatie muziektheater Bestel kaarten
woensdag 01 mei
20:15 uur Rode zaal
Orkater / Geert Lageveen en Leopold Witte 237 redenen om door te gaan
Meer informatie theater Bestel kaarten
donderdag 09 mei
20:30 uur Blauwe zaal
Theatergroep Suburbia Bedrog
Meer informatie theater Bestel kaarten
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.