vrijdag 12 oktober
wereldmuziek

Kamilya Jubran & Le Trio Joubran

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
UD FESTIVAL

Kamilya Jubran & Le Trio Joubran | Ud Festival

De Palestijnse ud-componiste Kamilya studeerde klassieke Arabische muziek aan het prestigieuze conservatorium van Jeruzalem. Al decennia tourt zij door de Arabische wereld en Europese steden. Ze staat bekend als een verbinder van dichtkunst in de muziek. Haar diepzinnige Arabische poëzie gaat over liefde, verzet en verdraagzaamheid. Voor het Ud Festival draagt ze met haar ud een speciale selectie gedichten voor die haar hebben gevormd.

Dubbelprogramma Kamilya Jubran & Le Trio Joubran
Kaarten voor het optreden van Kamilya Jubran (19:30 uur) zijn alleen te koop in combinatie met het concert van Le Trio Joubran op dezelfde avond (21:00 uur). Voor € 35,00 kunt u genieten van beide voorstellingen!

Le Trio Joubran
Le Trio Joubran bestaat uit de Palestijnse broers Samir, Wissam en Adnan Joubran. Het afgelopen decennium hebben ze op toonaangevende podia en festivals een unieke muzikale kleur ontwikkeld op drie ud’s. De basis van hun muziek is Arabisch, maar vertoont ook invloeden van jazz, flamenco en westerse klassieke muziek.

Ze wisselen elkaar op met verfijnde improvisaties, kruisen elkaar in perfecte harmonie en nemen het publiek mee langs de rijke Oosterse maqam-tradities.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 35.00
 

Terug naar vorige pagina