woensdag 24 oktober
familie

Ka-Blamm | 4+

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
HERFSTVAKANTIE

Ka-Blamm | Theater Sonnevanck | 4+

Het is stoeien voor gevorderden in deze fysieke, humoristische en muzikale voorstelling. Chris en Juul maken samen een kleurplaat. Chris heeft het rode potlood. Juul wil het rode potlood, maar Chris geeft het hem niet. Chris krijgt een stomp op zijn hoofd. ‘Ka-Blamm’ gaat over klappen geven en krijgen, of moeten we leren zónder te kunnen?

Stoeien voor gevorderden

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 Chris en Juul kleuren de mooiste tekening van de wereld. Chris wil de rood, maar Juul geeft hem die niet. Voor Juul het weet krijgt hij een stomp op zijn kop. Een voorstelling over klappen geven en klappen krijgen, over de moeilijke keuze tussen je zin krijgen of het gezellig hebben en over de eerste beginselen van het samenwerken.

Stoeien voor gevorderden in deze fysieke, humoristische en muzikale voorstelling voor kleuters, gespeeld door twee acteurs en twee muzikanten. Vechten, hoort het erbij of moeten we leren zónder te kunnen?

Regisseur Timothy de Gilde maakte eerder bij Theater Sonnevanck het lovend ontvangen Barbaartje (2017). Met de Sonnevanck/Oostpool productie Bromance won hij de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2016.

Schrijver Magne van den Berg won in 2008 de H.G. van der Vies-prijs voor de beste theatertekst tussen 2006 en 2008 met 'De lange nasleep van een korte mededeling'. Toneelschrijfprijs, In 2016 won ze de Taalunie Toneelschrijfprijs voor haar stuk Ik speel geen Medea.

Regie: Timothy de Gilde. Tekst: Magne van den Berg |  Spel: Chris Peters en Judith Noyons | Livemuziek: Rory Ronde en Boele Weemhoff | Compositie: Xander Vrienten | Vormgeving: Janne Sterke | Dramaturgie: Flora Verbrugge | Techniek: Tobias Matton en Christian Toonkdeze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.50
 

Terug naar vorige pagina


 
VOORJAARSVAKANTIE
maandag 18 februari
13:30 uur   (reprise, 5+) Blauwe zaal
Noumi, zusje zeven Stichting ROSE
Meer informatie familie Bestel kaarten
VOORJAARSVAKANTIE
donderdag 21 februari
14:00 uur   (try-out, 4+) Blauwe zaal
Lepeltje Lepeltje De Dansers
Meer informatie familie Bestel kaarten