zondag 11 november
familie

Het Bos Draaft Door | 6+

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Het is Sint Maarten! Knutsel bij ons je lampion

Het Bos Draaft Door | Theater Gnaffel | 6+

Schaterlach en slik een traantje weg bij Het Bos Draaft Doorrrrrr! Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow prominente dieren uit. Wat kunnen wij mensen van hen leren? Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk?’ Maar ook: ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Het is vandaag Sint Maarten, kom je bij ons je lampion knutselen?
Vanaf 13:00 uur gaan onze deuren open en staat er een grote knutseltafel klaar.
Maak je eigen mooie lampion en neem deze mee naar huis.
Én na afloop van de voorstelling krijg je ook een snoepje mee!

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen.

Wij mensen, zoals jij en ik, weten niet meer zo goed hoe het moet. We rennen als een kip zonder kop alle kanten op, maar welke kant moeten we echt op? Hoe gaan we met elkaar om? Wat kunnen wij mensen leren van het volgzame gedrag van Wolf het schaap?

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en het vaak onzichtbare rijk van de fantasie.

Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk?’ Maar ook: ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor je problemen en dilemma’s. Schaterlach en slik een traantje weg bij Het Bos Draaft Doorrrrrr! Aan tafel!

Spel: Mark Haayema, Joep Onderdelinden, Aniek Stokkers | Regie: Joep Onderdelinden | Tekst: Mark Haayema.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.50
 

Terug naar vorige pagina