vrijdag 07 december
dans

Even Worse

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Even Worse | Guilherme Miotto

Choreograaf Guilherme Miotto zet drie opvallende dansers in een theatrale setting. In ‘Even Worse’ versmelten cutting edge breakdance, experimentele hiphop en hedendaagse dans tot een nieuwe, indringende taal. “Puik werk van Miotto en zijn geweldige performers”, oordeelde de Volkskrant (****) en Theaterkrant sprak van “een rijk, ontroerend beeld van het geworstel om een plek” (****).

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

We zien drie jonge mannen in de virtuositeit van hun motoriek, in het nonchalante en tegelijk ook spanningsvolle van hun samenzijn, worstelend met hun individuele obsessies en angsten. Opgetild door de dynamiek van hun gemeenschapszin creëren ze heroïsche beelden waarmee ze zichzelf en elkaar steeds opnieuw op de proef stellen.

Strijdend tussen weerstand en overgave organiseren ze ontsnapping op ontsnapping. Onverdunde energie vertaald in pure lichamelijkheid. Soms uitbundig, soms pijnlijk, soms triest, maar steeds om je adem bij in te houden.

Choreografie: Guilherme Miotto | Dans: Shane Boers, Simon Bus, Evangelos Biskas | Soundscape: Joel Ryan | Toneelbeeld & lichtontwerp: Erik van de Wijdeven | Kostuums: Guilherme Miotto | Dramaturgie: Moos van den Broek | ‘Even Worse’ is geproduceerd door DansBrabant, in coproductie met Podium Bloos en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda en Fonds Podiumkunsten.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 15.00
2e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 13.50
CJP  € 11.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina