vrijdag 07 december
muziek

R&B Oldskool hits 80's / 90's

Rode zaal duur: 100 minuten (exclusief 20 minuten pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Inclusief afterparty

R&B Oldskool hits 80's / 90's | John Williams, Sharon Doorson e.a.

Tv-presentator John Williams neemt ons samen met een liveband, Sharon Doorson en een hele rits andere fantastische zangers mee naar de jaren ‘80 en ‘90. Bruno Mars lag nog in de luiers. Dit waren de jaren van New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J Blige, Keith Sweat en ga zo maar door.

De tijd waarin de danspasjes belangrijker waren dan je iPhone. De tijd van de running man en de slow jam. Heeft u de moves nog? En de outfits? Zo ja, neem ze mee, want u zult ze nodig hebben.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

John Williams, de populaire tv-presentator neemt ons mee naar de jaren ‘80 en ‘90. Bruno Mars lag nog in de luiers. Dit waren de jaren van New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J Blige, Keith Sweat en ga zo maar door. De tijd waarin de danspasjes belangrijker waren dan je iPhone. De tijd van de running man en de slow jam.

John Williams, de populaire televisiepresentator, neemt je mee op reis door alle oldskool R&B-hits. Als geen ander weet hij herinneringen bij je op te roepen, als geen ander weet John je mee te nemen naar die zwoele en dampende jaren. De tijd waar de ‘mooiboys’ zich massaal verdrongen om de gunsten van de knappe meiden.

Heeft u de moves nog, kent u de tekst en heeft u de outfits nog? Zo ja, neem ze allemaal mee want u zult ze nodig hebben. Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-In. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.     

Onder begeleiding van een liveband worden de mooiste nummers gezongen door Sharon Doorson, Carolina Dijkhuizen, Laise Sanchez, Omri Tindal, Jared Grant, Rico Greene en Jared Hiwat.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 29.00
2e rang  € 24.00
3e rang  € 19.00
MTK 10% korting prijs  € 26.10
CJP  € 21.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina