vrijdag 14 december
wereldmuziek

Asma Lmnawar

Rode zaal duur: 100 minuten (exclusief 20 minuten pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Asma Lmnawar | Tanger - Cairo Express

Asma Lmnawar is een stijlicoon en behoort tot de elite van Arabische zangers. Ze wordt alom geprezen om haar combinatie van een moderne sound met behoud van vocale en ritmische tradities van de Maghreb. Voor ons zingt ze bekende nummers uit haar beroemde repertoire en ze verrast met een aantal klassiekers uit de Arabische wereld.

Dit concert maakt deel uit van de concertserie Tanger - Cairo Express.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Asma Lmnawar is een stijlicoon en behoort tot de elite van Arabische zangers. Haar typisch Marokkaanse stem maken haar geliefd bij een groot publiek. Ze is tegelijkertijd vernieuwend en volks. Ze wordt alom geprezen om haar combinatie van een moderne sound met behoud van vocale en ritmische tradities van de Maghreb.

Asma Lmnawar wordt begeleid door muzikanten uit de Maghreb, jazz en klassieke muziek. Ze zingt bekende nummers uit haar beroemde repertoire en verrast haar publiek met een aantal klassiekers uit de Arabische wereld.

Het concert is een groot spektakel met ragfijn muzikale virtuositeit en zangimprovisaties. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door leden van het Amsterdams Andalusisch Orkest en musici van de vaste kernmuzikanten van Lmnawar. Het afgelopen jaar stond zij tijdens ‘SOUK’ twee keer in een uitverkocht Concertgebouw.geannuleerd

Prijzen:

Prijs  € 0.00
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Nieuwsbrief:
loop niets mis

Ontvang eens in de 2 weken tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen.