zaterdag 15 december
cabaret

Erik van Muiswinkel

Rode zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Erik van Muiswinkel komt naar Amsterdam met… ‘De Oplossing’!

Erik van Muiswinkel | De Oplossing

Erik van Muiswinkel probeert ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Maar lukt hem dat ook? Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, bètadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen.

‘De Oplossing’: terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe, voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar. Nu, met slechts drie imitaties (in dienst van het verhaal)!

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Opgevangen in instituut

Erik van Muiswinkel speelde sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) twee Oudejaarsconferences, drie toneelstukken en drie avondvullende solo-shows. In 2014 kreeg hij de Poelifinario voor ‘Schettino!’.

In maart 2017 behoorde Van Muiswinkel tot de intieme club van kiezers die de PvdA bleef steunen. In 2008 voerde hij actie tegen de Olympische Spelen van Beijing, en dat zal hij in 2022 weer doen. In 2016 nam hij na 18 jaar afscheid van zijn rol als Hoofdpiet in de NTR Sinterklaas-uitzendingen, als gevolg van de hoog opgelopen Zwarte Pietendiscussie.

De paar vrienden die hij na dit alles nog over heeft, zoeken hem graag op in het instituut waar hij sinds 1985 liefdevol wordt opgevangen: het Theater!deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 23.00
2e rang  € 18.00
3e rang  € 13.00
MTK 10% korting prijs  € 20.70
CJP  € 17.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
woensdag 24 april
20:30 uur   (try-out) Blauwe zaal
Lebbis Het Amsterdam Verhaal
Meer informatie cabaret Laatste kaarten!
zaterdag 08 juni
20:15 uur Rode zaal
Micha Wertheim Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid
Meer informatie cabaret Uitverkocht Wachtlijst