woensdag 19 december
muziektheater

Listen Up!

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Let op: alle tickets betreffen staanplaatsen

Listen Up! | ISH Dance Collective

Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactief hoorspel, zoals je die vroeger op de radio hoorde. In ‘Listen Up!’ wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Wat als u het voor het zeggen had?

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 

Pssst! Luister eens! Jij bent toch zo goed in keuzes maken? We zien je wel hoor. Speltbol of kapsalon, de fiets of de tram, freelance of loondienst. Jij kan dat, echt supergoed van je. Durf je het ook op grotere schaal? Echte verantwoordelijkheid voor de grote zaken des levens? Ben je dan ook dapper genoeg om de consequenties te dragen?

 

Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactieve theatervoorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde. Abdel is geïnspireerd door het bekende hoorspel op de radio in 1968 ‘War of the Worlds’.

In ‘Listen Up!’ wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Versterkt door vooruitstrevend 4D geluid zullen vocale soundscapes, effecten en muzikale composities het decor zijn van een uitdagende voorstelling vol vragen. Wat als jij het voor het zeggen had? Hoe zou de wereld eruitzien? Weet je echt zeker dat je deze keuze wilt maken?

Producent: ISH Dance Collective | Cast: Abdelhadi Baaddi, Joost Maaskant (Maask) en Daniel Mandolini (Mando) | Regie: Abdelhadi Baaddi.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 18.00
MTK 10% korting prijs  € 16.20
CJP  € 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 17 februari
19:30 uur Blauwe zaal
Birdie Agrupación Señor Serrano (ESP)
Meer informatie theater Bestel kaarten
donderdag 14 maart
20:30 uur Blauwe zaal
Fahd Larhzaoui Shirt uit Fahd!
Meer informatie theater Bestel kaarten
zaterdag 30 maart
20:15 uur   (première) Rode zaal
A seat at the table Black Sheep can Fly e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten