zaterdag 12 januari
theater

George & Eran worden Racisten | try-out

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
HUISGEZELSCHAP
Een komedie over de onmogelijkheid het goed te doen

George & Eran worden Racisten | George & Eran Producties | try-out

In deze actuele komedie belichten de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het ‘goed’ te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. “Want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!”

"Onverzoenlijk en volkomen uitzichtloos: George en Eran worden racisten legt het mijnenveld van het racismedebat bloot". Klik hier voor een interview in de Volkskrant n.a.v. hun optreden op Oerol.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

George & Eran
George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël maakten eerder de “imposante” (Dagblad van het Noorden) en “superieur geacteerde” (NRC Handelsblad) trilogie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op!’. Hun voorstellingen staan midden in de maatschappij en gaan over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland. Hun spel bevindt zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Zoals ze het zelf verwoorden:

 “Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.”

Concept & Tekst: Koos Terpstra, George Elias Tobal & Eran Ben-Michaël Spel & Muziek: George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël, Myrthe Huber & Milan Sekeris | Regie: Koos Terpstra | Regie assistent & kostuum: Sanne Verkaaik | Decor: Mats Boswijk.
deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 8.50
MTK 10% korting prijs  € 7.65
CJP  € 6.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina