zondag 28 oktober
musical

Expeditie Eiland | première

Rode zaal duur: 120 minuten (exclusief 20 minuten pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie Robinson, Temptation island en Helemaal het einde.

Expeditie Eiland | Lone van Roosendaal, Ferry Doedens, Jelka van Houten/Renée van wegberg e.a. | première

‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar realityseries als ‘Expeditie Robinson’, ‘Temptation Island’ en ‘Helemaal het einde’. Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma ‘Expeditie Eiland’.

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens ‘Expeditie Eiland’ in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in ‘Expeditie Eiland’ zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Zit iedereen er wel met hetzelfde motief? Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit.

Cast: Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst | Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden | Producent: Rick Engelkes Producties.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 41.50
2e rang  € 36.50
3e rang  € 31.50
MTK 10% korting prijs  € 37.25
CJP  € 31.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
dinsdag 09 april
20:15 uur Rode zaal
Single Camping Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten
donderdag 25 april
20:15 uur Rode zaal
De Waarheid Huub Stapel, Johanna ter Steege, e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten
dinsdag 04 juni
20:15 uur Rode zaal
Art Waldemar Torenstra, Thijs Römer e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten