dinsdag 12 februari
cabaret

Youp van 't Hek

Rode zaal duur: 100 minuten geen pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Let op: max 4 kaarten per bestelling

Youp van 't Hek | Met de kennis van nu

‘Met de kennis van nu’ is één van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?

De Meer Theater Kaart is voor deze voorstelling niet geldig

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘Met de kennis van nu’ is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?

Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen.

Tekst & spel: Youp van ’t Hek | Compositie: Ton Scherpenzeel | Muziek: Rens van der Zalm.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 34.25
2e rang  € 29.25
3e rang  € 24.25
CJP  € 25.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
woensdag 24 april
20:30 uur   (try-out) Blauwe zaal
Lebbis Het Amsterdam Verhaal
Meer informatie cabaret Laatste kaarten!