donderdag 14 februari
dans

Modern Samurai | try-out

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Modern Samurai | ISH Dance Collective | try-out

‘Modern Samurai’ is een ISH-voorstelling afgeladen met freerunning, breakdance en martial arts. De straten zijn grijs, de toekomst onzeker. We zijn omringd door muren van baksteen, beton en gebroken beloftes. Onze blik is omlaag gericht. De barsten in de tegels van het pleintje vertellen ons dat we hier horen, dat we hier nooit meer weg komen… maar ze liegen.

Als je hard genoeg rent zeggen de barsten niets meer. Als je hoog genoeg springt is een muur maar een drempel. Op het dak schijnt de zon. Op het dak is er lucht.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

De straten zijn grijs, de toekomst onzeker. We zijn omringd door muren van baksteen, beton en gebroken beloftes. Onze blik is omlaag gericht. De barsten in de tegels van het pleintje vertellen ons dat we hier horen, dat we hier nooit meer weg komen… maar ze liegen.

Als je hard genoeg rent zeggen de barsten niets meer. Als je hoog genoeg springt is een muur maar een drempel. Op het dak schijnt de zon. Op het dak is er lucht.

‘Modern Samurai’ is een ISH-voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts. Marco Gerris laat zich inspireren door de Franse speelfilm ‘Yamakasi’ uit 2001 waarin een groep jonge sensatiezoekers de benauwde sfeer van de achterstandswijken probeert te ontvluchten door middel van urban sports. De jongens hebben een nog hoger doel: precies genoeg geld stelen van de exorbitant rijken om de hartchirurgie van een arm kind uit de buitenwijk te kunnen betalen.

Producent: ISH Dance Collective | Cast: Bart van der Linden, Luis Alkmim e.a. | Regie: Marco Gerris.Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 26.00
2e rang  € 21.00
3e rang  € 16.00
kindprijs 1e rang  € 16.00
kindprijs 2e rang  € 11.00
kindprijs 3e rang  € 6.00
MTK 10% korting prijs  € 23.40
CJP  € 19.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zondag 24 maart
16:00 uur Rode zaal
The Ruggeds Between Us
Meer informatie dans Bestel kaarten
woensdag 17 april
20:15 uur Rode zaal
Conny Janssen Danst BROOS
Meer informatie dans Bestel kaarten