dinsdag 19 februari
familie

GEWOON HELD | 8+

Blauwe zaal duur: 70 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

GEWOON HELD | Het Laagland | 8+

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Maar gewoon zijn blijkt niet gemakkelijk. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng!

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man!

Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch een beetje gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held.

De vier voorheen-superhelden gaan deze ‘mission impossible’ tóch aan, openhartig vertellend en ontdekkend.

Het Laagland brengt na ‘JORIS & DE DRAKENTEMMERS’ (winnaar Zapp Theaterprijs) deze nieuwe heldenvoorstelling, in een regie van Lennart Monaster (‘Bezoek voor Beer’, ‘De Kleine Cowboy’), voor alle helden van 8 tot 108.

Concept & Regie: Lennart Monaster | Idee: Inèz Derksen | Cast: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel & Aafke Buringh | Kostuums: Liesje Knobel | Vormgeving: Douwe Hibma | Dramaturgie: Ludo Costongs.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 7.75
 

Terug naar vorige pagina