woensdag 20 februari
familie

De Familie van Nielie breekt de tent af | 6+

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
VOORJAARSVAKANTIE

De Familie van Nielie breekt de tent af | Theatergroep Kwatta | 6+

‘De Familie van Nielie’ is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin en heeft, in de woorden van Theaterkrant, “alles in zich om jaren te blijven boeien” (****). Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen.

De Familie van Nielie woont sinds kort onder één dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. In dit tweede deel raken ze verzeild in een wereld waar ’s winters de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘De Familie van Nielie’, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder één dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast.


Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar de Familie van Nielie is niet alleen. Ziet Jonathan dubbel, of zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes? Als een groot gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden. Maar waar is hij gebleven? Kan iets tegelijkertijd echt en niet echt zijn?

Bij de Familie van Nielie weet je het maar nooit. Geen wonder dat ze verzeild raken in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

‘De Familie van Nielie’ is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar), bomvol liedjes, live muziek en poppen. ‘De Familie van Nielie breekt de tent af’ is een coproductie met Oorkaan.

“Het is iets waar veel ouders, stiefouders en hun kinderen mee worstelen. Het smeden van een nieuw gezin en hoe leuk, maar ook hoe énorm ingewikkeld dat kan zijn.” Josee Hussaarts, regisseur en artistiek leider Kwatta
Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 18.75
2e rang  € 15.75
3e rang  € 12.75
kindprijs 1e rang  € 15.75
kindprijs 2e rang  € 13.25
kindprijs 3e rang  € 10.75
MTK 10% korting prijs  € 16.88
CJP  € 14.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina