Data en kaarten

Between Us

The Ruggeds

Dans
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
The Ruggeds mixen muziek, acrobatiek, humor en dans tot een verbluffende show. “Quite a rush to experience”, aldus The Guardian. “Kept topping their energy”, prees The New York Times.

De crewleden kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en creëerden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door gedeelde ervaringen. In ‘Between Us’ proberen ze de banden te ontrafelen die hen verbinden.

Voorgesprek
Vanaf 15:15 uur is er een demonstrerend voorgesprek waarbij Niek Traa, artistiek leider van The Ruggeds, vertelt over de geschiedenis, ontwikkeling en toekomst van breakdance, en hoe dit reflecteert in hun voorstelling 'Between Us'. Een uniek inkijkje in dit creatieve en explosieve dansgenre gecombineerd met een demonstratie van gangbare moves en tricks.

Workshop Breakdance (8+)
Volg voorafgaand aan het optreden een introductieworkshop Breakdance! Een crewmember van The Ruggeds leert je basic steps: van de Top Rock tot de Freeze en de 6 Step. De workshop wordt gegeven van 13:30 tot 15:00 uur. Deelname kost € 2,50.
  “De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scenes”
Theaterkrant
  “Flitsend Voetenwerk en aanstekende bewegingslol”
NRC Handelsblad
  “Quite a rush to experience”
The Guardian
  “Effortlessly entertaining”
The Times
  “Kept topping their energy”
The New York Times


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief