zaterdag 16 maart
musical

Charley, de komische musical

Rode zaal duur: 135 minuten (incl. pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Charley, de komische musical | Jon van Eerd

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers.

Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical. Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

 Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen.

Met: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander, Aimée de Pater en live orkest | Script: Jon van Eerd | Muziek: Michael Reed | Regie: Caroline Frerichs | Decor: Carla Janssen Höfelt | Lichtontwerp: Uri Rapaport | Choreografie: Eline Vroon | Producent: Pretpakhuis.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 40.50
2e rang  € 35.50
3e rang  € 30.50
MTK 10% korting prijs  € 36.45
CJP  € 30.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina