een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken”, merkte NRC Handelsblad eerder op. In ‘De grenzen van de ernst’ leidt hij u langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.
" /> een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken”, merkte NRC Handelsblad eerder op. In ‘De grenzen van de ernst’ leidt hij u langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.
">
zaterdag 16 maart
cabaret

Kamagurka

Blauwe zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Kamagurka | De grenzen van de ernst

"Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken”, merkte NRC Handelsblad eerder op. In ‘De grenzen van de ernst’ leidt hij u langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.

“Mensen zeggen altijd: ‘ja, maar er zijn grenzen aan humor’. Ik zeg: ‘nee, er zijn grenzen aan de ernst’.” - Kamagurka

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

"Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken.” (NRC Handelsblad)

‘De grenzen van de ernst’ leidt u langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.

Het is een voorstelling waarin Kamagurka afwisselend speelt en leest. Hij mixt nieuw materiaal dat hij voor het eerst laat horen met tekst die tot dertig jaar terug kan gaan. Archeologisch dus, maar tegelijkertijd verrassend actueel. Net zoals Bob Dylan en The Rolling Stones brengt Kama af en toe een oude hit die klinkt als een nieuwe. Naast spelen en voorlezen gaat Kama natuurlijk ook de interactie aan met het publiek: improvisatie!

Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 17.00
2e rang  € 12.00
MTK 10% korting prijs  € 15.30
CJP  € 12.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 15 februari
20:30 uur Blauwe zaal
Stefano Keizers Erg Heel
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
vrijdag 22 februari
20:30 uur Blauwe zaal
Nathalie Baartman Breek
Meer informatie cabaret Bestel kaarten
zaterdag 08 juni
20:15 uur Rode zaal
Micha Wertheim Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid
Meer informatie cabaret Bestel kaarten